OM HUMLEGAARD AUTOMOBILER​

​Humlegaard Automobiler er en lille familievirksomhed med Klaus og Kirsten Humlegaard i spidsen.

I 1988 stiftede Klaus firmaet på Nyborgvej i Svendborg som et enkeltmandsfirma med ganske få biler. I 2004 kom hustruen Kirsten med i foretagendet og siden har forretningen vokset sig større og større og fået flere og flere biler.

 

Altid god service

I dag har vi altid omkring 40-50 gode brugte familiebiler til salg. Det eneste, der ikke har ændret sig med tiden, er vores gode service og vores altid ekstra indsats over for alle vores kunder.

Med mere end 25 års erfaring med salg og køb af brugte biler, kan vi hjælpe og rådgive dig, når du skal købe din næste bil. Som den lille virksomhed, vi er, lever vi af vores kunders tilfredshed. Det sikrer dig en altid god kvalitet på din brugte bil og en service, der altid er i top.

 

Få gode råd og vejledning til din næste bil

Søger du råd og vejledning til dit næste bilkøb, står vi altid klar med svar på dine spørgsmål, og vi giver hellere end gerne vores professionelle vurdering af, hvilken type bil, der passer til netop dine behov. 

Kontakt os på telefon 21 26 95 61 eller kom en tur forbi vores forretning, så vil vi gøre vores bedste for at yde dig den bedst mulige service

Åbningstider

Hverdag 08.00 - 18.00

Onsdag 08.00 - 15.00

Lørdag 10.00 - 17.00

Søndag 11.00 - 17.00


Medlem af DBFU

Humlegaard Automobiler er medlem af Dansk BilForhandler Union.

Top