Køb af brugte biler fra Svendbord, Ringe, Faaborg på Fyn & Langeland

Køb af brugte biler på Fyn og Langeland

Interesseret i at sælge en eller flere af dine brugte biler? Vi køber biler i alle prisklasser i Svendborg, Ringe, Faaborg samt resten af Fyn og på Langeland . Vi køber helst ikke biler som er ældre end 10 år, medmindre bilen har et lavt kilometertal, eller er en speciel model. Vi har mange års erfaring, så vi er i stand til hurtigt at vurdere og prissætte jeres bil.
Vores biler i Faaborg bliver altid service tjekket inden salg, så du altid får en bil der lever op til dine forvetninger.

Besøg vores bilforhandler

Se vores nuværende udvalg af biler til salg. Hos Humlegaard Automobiler arbejder vi med bilsalg i Svendborg. Vi har brugte familiebiler i alle størrelser og prisklasser. Vi er din lokale bilforhandler på Fyn nær Langeland, og vi står også klar til at hjælpe dig.

Brugte biler

Sælger man sin bil til os, kan man være sikker på en hurtig og enkel proces. Vi tager os af alt papirarbejdet og sørger for at bilen bliver afhentet på et tidspunkt der passer dig. Vores erfaring betyder også, at vi kan tilbyde en fair pris for din bil, uanset om den er i god stand eller har brug for reparationer. Vores service tjek sikrer også at bilen er i god stand, når den bliver solgt videre, så du kan føle dig tryg ved at vide at bilen bliver overleveret sikkert. Tjek vores nuværende udvalg af biler, måske er der en bil der passer til dit behov. Hos Humlegaard Automobiler arbejder vi med bilsalg i Svendborg. Vi har brugte familiebiler i alle størrelser og prisklasser. Vi er din lokale bilforhandler på Fyn nær Langeland, og vi står også klar til at hjælpe dig.

Skal vi opkøbe dine brugte biler?

Kom trygt ind i vores forretning, eller kontakt os på: 21269561 eller på: klaus@humleauto.dk
Vi har heldigvis haft fornøjelsen af at handle med mange fra lokalområdet, så måske kender du allerede nogle af vores trofaste kunder.