Køb af brugte biler på Fyn

Uanset om det drejer en rummelig familiebil, eller en lille økonomisk bil, kan det betale sig at lægge vejen forbi Humlegaard Automobiler. Vi har et bredt udvalg af gode, brugte biler til en endnu bedre pris. Vi har mere end 25 års erfaring med forhandling af brugte biler, og du kan være sikker på, at du altid får kyndig vejledning, når du skal vælge dit næste køretøj. Virksomheden er måske lille, men vi lægger stor vægt på tilfredse kunder, hvilket er grunden til, at vores service rækker lige lidt ud over det sædvandlige.

Også en brugt bil til dig

Lige gyldigt hvilken bil du står og mangler, er vi sikre på, at vi har noget, som passer dine behov. Vi har altid imellem 40-50 brugte familiebiler til salg i alle prisklasser, så der er ingen undskyldning for ikke at kigge forbi vores forretning i Svendborg. Vi lover altid at gøre en ekstra indsats for, at du føler dig velkommen.

Vil du også være godt kørende?

Hos Humlegaard automobiler tager vi os af alt lige fra klargøring af bilen til finansiering og papirarbejde, så du også kan blive godt kørende. Vores finansiering er ligetil, og kan blive tilpasset nøjagtig dine behov. Hos os kan du altid være sikker på at komme herfra med det perfekte køretøj til din hverdag. Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har nogen spørgsmål, og har du brug for et godt tilbud, kom endelig forbi vores forretning eller ring til os på tlf. 21 26 95 61.

Åbningstider

Hverdag 08.00 - 18.00

Onsdag 08.00 - 15.00

Lørdag 10.00 - 17.00

Søndag 11.00 - 17.00


Medlem af DBFU

Humlegaard Automobiler er medlem af Dansk BilForhandler Union.

Top