Brugte Biler - Få et fornuftigt tilbud på din gamle bil

Vi er eksperter i opkøb af brugte biler, og vi går meget op i at give en realistisk pris på din brugte bil, så både du og vi er tilfredse ved overdragelsen. Vi sætter dig ind i prisestimeringen, udfra hvad der skal laves på bilen, før vi selv kan sælge den videre. Hvis du står i en situation, hvor du står og skal købe en ny bil, så tag se vores udvalg af biler til salg.

Sælg din brugte bil til en tillidsvækkende professionel bilforhandler

Tænker du på at sælge din bil? Så kan en bilforhandler være en god vej at gå. Hos Humlegaard Automobiler ved vi, hvad din bil er værd – og fordi vi ved præcist, hvad der skal laves på de biler, vi køber, for at deres værdi stiger, er vi i stand til at give dig en konkurrencedygtig pris på bilen.

Vi har allerede hjulpet mange andre kunder af med deres bil til en god pris, så de har kunnet købe deres drømmebil, eller en bil der bare passer bedre til deres nuværende behov. Vores kunder befinder sig især i nærheden af Svendborg på Fyn, men også i resten af Danmark. Er du selv fra Fyn, kender du måske allerede nogen af vores mange glade kunder.

Hvad betyder en god bilhandel for dig?

Hos Humlegaard Automobiler er vores ønske, at der skal gøres en god handel – både for os selv og for vores kunder. Det er i vores interesse at finde frem til den pris, som din brugte bil er værd. På den måde sikrer vi nemlig, at vi bliver ved med at være kendte som en bilforhandler og partner, man kan føle sig tryg ved at gøre handel med.

Kig forbi – og vi giver et skarpt tilbud på din bil

Overvejer du at sælge din bil, er du altid mere end velkommen til at kigge forbi eller kontakte os. Du også velkommen til at ringe på 21 26 95 61 ─ så tager vi sammen en snak om, hvad din bil er værd og fremsætter et stærkt og uforpligtende tilbud til dig.

Du finder os på Nyborgvej 271 i Svendborg, hvor vi udover salg af biler også byder på et imponerende stort udvalg af brugte biler, som vi altid står klar til at fortælle entusiastisk om.

Åbningstider

Hverdag 08.00 - 18.00

Onsdag 08.00 - 15.00

Lørdag 10.00 - 17.00

Søndag 11.00 - 17.00


Medlem af DBFU

Humlegaard Automobiler er medlem af Dansk BilForhandler Union.

Top