Brugte biler til salg i Svendborg på Fyn

Biler til salg i Svendborg og på Fyn

Hos Humlegaard Automobiler har vi altid et rigt udvalg af biler til salg i Svendborg og på Fyn. Vi gør os hovedsageligt i familiebiler i alle størrelsesordner og prisklasser.

Mere en 40 biler til salg i Svendborg lige nu

Hos Humlegaard Automobiler har vi altid et stort og alsidigt udvalg af biler i vores bilsalg. I øjeblikket har vi mellem 40-50 brugte biler til en pris mellem 7.000 og 250.000 kroner. Vi sælger og køber alle bilmærker fra de næsten fabriksnye til ældre klassikere, der endnu har mange kilometre foran sig.

Reklamationsret på bilerne

Køber du en bil hos os, yder vi reklamationsret efter købelovens bestemmelser. Det betyder, at du altid er sikret et godt og fornuftigt bilkøb. Desuden er alle biler grundigt rengjort og set efter inden de bliver sat til salg. Kontakt os for yderligere information.

Vores udvalg af biler til salg

Modeller og priser
Du kan se vores aktuelle udvalg af brugte biler her nedenfor. Er du i tvivl om, hvilken bil, der passer til dit behov, står vi altid til rådighed med en professionel rådgivning om bilmærker og modeller.

Læg vejen forbi vores bilforhandler i Svendborg på Fyn for at få et grundigere kig på udvalget, eller for at få en prøvetur.

Ønsker du at sælge din brugte bil, giver vi altid et godt og konkurrencedygtigt tilbud – enten som kontant udbetaling eller som en del af en byttehandel. Med vores mange års erfaring i branchen er dit bilkøb eller salg altid i trygge hænder.

Kontakt os

Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon: 21 26 95 61 eller på mail: klaus@humleauto.dk. Vi står klar til at rådgive og vejlede dig. Her fortæller vi også gerne mere om udvalg og om vores køb af brugte biler.